Bästa starten (del 1)

Har du svårt att veta vad du ska träna på? Eller vad som är nästa steg i delen du tränar? Under kursen kommer du arbeta med checklistor från Boken 'Bästa starten' där du stegvis kommer vidare samt att du kommer att få många tips om vad du ska träna.

Tänk dig att du står på startlinjen för er första tävling, hunden är laddad och ni båda vet precis vad ni ska göra. Allt går liksom bara på räls och det både ser ut och känns enkelt.

I denna kurs visar vi dig hur du på ett kul och kreativt sätt kan leka dig fram till avundsvärt engagemang, högre fart, bättre fokus och mer träningsmotivation. Men träning består av så många andra viktiga delar än moment. Under kursen kommer du få ett recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir ett naturligt inslag i din träning!

Bästa starten (del 2)

Har du och din hund redan börjat er resa med Bästa Starten del 1 och vill fortsätta? Då är Bästa Starten del 2 den perfekta fortsättningen för att ta er vidare i träningen!

I denna kurs fördjupar vi oss i grundövningar från första kursen och utökar dem med nya utmaningar. Vi fortsätter fokusera på engagemang, fokus, att höja farten och finslipa detaljerna för en ännu mer effektiv och framgångsrik hundträning.

Vi kommer även fördjupa oss i inlärning av moment och hur vi går till väga för att pussla ihop pusselbitar till ett fullständigt moment. Exempel på moment vi kommer att gå in på är backa, fotgående och runda föremål.

OBS! För att gå Bästa Starten del 2 behöver du:

Nästa kursstart

Ingen kurs inplanerad.